TOP ALBA 2020 podle redakce Fakkera (XI): vybírá Honza „Long82“ Dlouhý

Vydáno: 11.01.2021 10:00 - Jan Dlouhý

Člověk by chtěl žít normálně a neslyšet dennodenně o pandemii. Bohužel to nejde. Člověk by chtěl žít v normální civilizovaný společnosti bez rasismu a taky se to neděje. Člověk by chtěl, aby o veřejném mínění nerozhodovaly prachy a média a … všichni víme. Z Run the Jewels, kteří mě letos uzemnili nejvíce, čiší vzdor a nasrání.
RUN THE JEWELS - RTJ4RUN THE JEWELS
RTJ4

Amerika byla před prezidentskými volbami totálně názorově rozdělená a vsaďte pětibábu na to, že se na tom ani do budoucna nic nezmění. A do všeho toho marasmu přišli rapeři Run the Jewels s klipem, ve kterém protestně pálí na ulici balíky dolarů a na albu rapuje Killer Mike o tom, že "lidi jsou otupělí a sledujou fízly, jak dusej chlapa jako je on, dokud sípá, že nemůže dýchat." Přestože se jedná o rapovou věc, je to hlavně názorově ukrutná tvrďárna. "Svět je zamořenej sračkama," neberou si servítky. Nejúdernější a nejupřímnější rapové album posledních let.

2. END - Splinters From An Ever-Changing Face
3. Loathe - I Let It in and It Took Everything
4. Palm Reader - Sleepless
5. Yashira - Fail To Be

CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Grey Daze - Amends, Pearl Jam - Gigaton, The Ghost Inside - The Ghost Inside, Code Orange - Underneath, Make Them Suffer - How to Survive a Funeral


Run The Jewels - Walking In The Snow (Official Music Video)





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení