TOP ALBA 2020 podle redakce Fakkera (XIII): vybírá Tomáš „XV" Bárta

Vydáno: 13.01.2021 10:00 - Tomáš Bárta

Sám pro sebe jsem letos objevil hned několik nových kapel, jejichž dovednosti mi dokázaly vyrazit dech z plic. Proto pro mě bylo překvapením, když jsem na základě své letošní hudební inventury shledal, že jednoznačně nejhranější u mě byla deska kapely, jejíž jméno jsem měl řadu let zařazeno ve složce "docela dobrý, ale nuda".
Balmog EPBALMOG
Pillars of Salt (EP)
Obdivuji všechny, kteří ani v dospělém věku neustrnou, ale dokáží rozvíjet své talenty a neustále hledají nové způsoby sebevyjádření. Španělé Balmog figurují na blackmetalové scéně již řadu let a mají za sebou pár, řekněme, slušných desek. Nicméně až letos se jim podařilo překročit vlastní stín a přijít s něčím naprosto osobitým. "Pillars of Salt" sice sestává pouze z jediné epické skladby, ta však posluchače jednoduše uchvátí & odnese na trip po těch nejvíce strhujících zákoutích celého metalového království. Tuhle zčernalou jednohubku doporučuji úplně každému!

2. Oranssi Pazuzu - Mestarin kynsi
3. Code Orange - Underneath
4. Deaf Kids & Petbrick - Deafbrick
5. Ministry - Alert Level (singl)

CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Spirit Possession - Spirit Possession, Prison of Mirrors - De Ritualibus et Sacrificiis ad Serviendum Abysso, Cultus Profano - Accursed Possession, Katalepsy - Terra Mortuus Est, Eos - The Great Ascension


Balmog - Pillars of Salt (Full EP)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení