TOP ALBA 2020 podle redakce Fakkera (II.): vybírá Kamila „Ámos“ Ungerová

Vydáno: 02.01.2021 10:00 - Kamila Ungerová

Kdybych svému o pár let mladšímu já dala k nahlédnutí TOP 5 za rok 2020, reakce by se neobešla bez významného ťukání na čelo. S výjimkou kapely na první pozici se můj široký žánrový záběr totiž zase o něco rozrostl.
HEAVEN SHALL BURN – OF TRUTH AND SACRIFICEHEAVEN SHALL BURN
Of Truth and Sacrifice

Nebudu zastírat - hudební highlighty významně ovlivňují osobní setkání. A nejinak je tomu u epického dvojalba "Of Truth and Sacrifice", které jsme s Heaven Shall Burn vloni v únoru na jejich berlínské tiskovce rozebrali na součástky. Melodic death metalový počin, na němž v úplném utajení pracovali dva roky, se razantněji, než kdy dřív staví proti pravicovému extremismu a pytláctví na mořích. Zvukově navazuje na předcházející "Wanderer" a "Veto", kompozičně pak i na přelomovou "Iconoclast (Part 1: The Final Resistance)". HSB svůj návrat pro tříapůlleté studiové odmlce pojali pompézně a kvalitu i hitovost desky potvrdil na Wacken World Wide 2020.


2. Novelists - C'est La Vie
3. Mark Morton - Ether
4. Tommy Lee - Andro
5. Bruce Springsteen - Letter to You

CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Sons of Apollo - MMXX, Polaris - The Death of Me, Anti-Flag - 20/20 Vision, Soilwork - Whisp of The Atlantic, Sylosis - Cycle of Suffering


HEAVEN SHALL BURN - Übermacht (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení