Nové album Limp Bizkit? Kytarista Wes Borland už tomu sám nevěří

Vydáno: 24.12.2020 11:45 - Milan Říský

O nástupci devět let starého alba "Gold Cobra" začali Limp Bizkit mluvit hned prakticky po jeho vydání. Ale výsledek? Stále nula.
Aféra kolem nevydané nahrávky "Stampede of the Disco Elephants" už asi vyšuměla, ačkoliv z ní v rozmezí let 2012 - 2014 vyšly hned tři ryze autorské písně: "Lightz", "Ready To Go" a "Endless Slaughter".




Celá situace je tak zamotaná, že když se mluví o další studiovce Limp Bizkit, nikdo už netuší, zda je řeč o téhle zapomenuté, nebo o nějaké zbrusu nové. Situace už došla tak daleko, že frontman Fred Durst před dvěma lety časem vypustil zprávu, ve které tvrdil, že album "Stampede of the Disco Elephants" se už rok a půl válí na internetu, ale neřekne kde se dá stáhnout. Chaos? Totální!

Zda a kdy něco Limp Bizkit vydají, vlastně netuší ani kytarista Wes Borland. "Ročně hrajeme několik koncertů a máme věci, které jsou čtyři roky hotové a postupně se přidávají další kousky. Ale jsme každý hudebně tak trochu někde jinde a udělat desku Limp Bizkit je stále těžší. Nežijeme už ani ve stejném městě, nevím co s tím bude dál. Vlastně je dost divné být v situaci kdy nikoho nezajímají nové songy a chodí na koncerty z nostalgie," povzdechl si.


Endless Slaughter (Official Visual 2014)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení