Casina, rulety, automaty: muzikanti, kteří propadli hazardu

Vydáno: 04.01.2021 10:39 - Redakce

Chlast, fet, sex a rychlý káry patří neodmyslitelně k rock'n'rollovému životu. Stejně tak do něj často patří i hazardní hry a gambling. Omrkli jsme několik muzikantů, kteří se vedle své hudby proslavili i vášní pro hazard.
Mít pár mega dolarů v bance a žít divoký život je pro hazardní hry ideálním podhoubím. Ta kombinace nejistoty, očekávání, schopností, štěstí, společenské zábavy a hlavně vzrušení z vítězství je vysoce návyková, takže není divu, že i svět tvrdé hudby je hazardem prorostlý. A i když je svět ochromený koronavirovým svinstvem, lze ve světě hazardu zkusit své štěstí online třeba na SLOTV casino systémech.
LEMMY

"If you like to gamble, I tell you I'm your man..." Je vám ta věta povědomá? No jistě! O těsné propojení gamblingu a rock'n'rollu se postaral právě Lemmy Kilmister. Jeho láska k hazardu nebyla žádným tajemstvím, ačkoli na rozdíl od jeho kolegů měl v oblibě hlavně hrací automaty. Údajně neprojevoval zájem šprtat se pravidla blackjacku a dalších stolních her.

Lemmy


Ve vynikajícím dokumentu "Lemmy Forever" je muzikantova láska a závislost na hazardu zobrazena v celé své kráse. Frontman The Damned Dave Vanian vzpomíná, že Lemmy byl často k vidění v londýnských kasinech, kde se za popíjení oblíbeného Jacka s colou setkával s různými postavičkami podsvětí britského hlavního města. Ranec času strávil také ve svém oblíbeném podniku v L.A. Rainbow Bar and Grill, kde osamocen i v tlupě s ostatními roztáčel bubny. A není žádným tajemstvím, že měl i osobního jednorukého banditu ve svém domě.

PAMELA ANDERSON

I ženy kolem muzikantů propadají kouzlu hazardu. Ex-manželka Tommyho Lee z Mötley Crüe, playmate Pamela Anderson byla na pokeru a hazardních automatech dokonce závislá. Zlí jazykové tvrdí, že si vzala podnikatele a pokerového hráče Ricka Salomona, aby jí pomohl uhradit čtvrtmilionový dluh v kasinu v Las Vegas.

Pamela Anderson

SULLY ERNA

Mozek, tvář a hlas Godsmack Sully Erna má ve velké oblibě poker. Jeho lásku ke kartám dokazuje tetování čtveřice es přes větší část jeho zad. Proč právě tenhle motiv? V jedné hře s vysokými vklady se Sully neohroženě vrhnul do divokého sázení, kdy si jist svou čtveřicí es nechal propadnout výhru soupeřovou postupkou v barvě, tedy nejvyšší možné kombinaci. Poté co ve vzteku Sully zařval, že v pokeru není žádná spravedlnost, nechal si po vychladnutí vyvést hořící čtyři esa na záda s nápisem No Justice jakožto věčné memento.

Sully Erna

 

 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení