Static-X stále odmítají potvrdit zpěvákovu identitu

Vydáno: 09.12.2020 15:05 - Ondra Weisbauer

Ačkoliv je prakticky jasné, že identita nového zpěváka vystupujícího pod pseudonymem Xer0 byla odhalena, kapela dále tajnůstkaří.
Asi každý, kdo se zajímá o aktuální dění kolem Static-X, tuší, že novým frontmanem musí být Edsel Dope z kapely Dope. Indicií ohledně jeho odhalení se objevilo víc než o potvrzení existence života ve vesmíru, ale kapela pořád vytrvale mlčí.

"Úplně na začátku jsme měli v plánu mít při koncertech místo zpěváka hologram, ale z toho by prostě nebyla cítit ta pravá energie, která je potřeba, a tak jsme to zavrhli. Potom jsme objevili Xera a byli jsme z něj nadšení. Ale nechtěli jsme prostě přijít a říct: 'Hej, tohle je náš nový zpěvák.' Hrajeme, abychom uctili památku Wayna a starých dobrých časů, když jsme začínali s deskou 'Wisconsin Death Trip'. To byla hlavní myšlenka, které jsme se chtěli držet. Nechtěli jsme, aby se fans soustředili na nového zpěváka a v tu chvíli přišla myšlenka ho zamaskovat," vypráví basák Tony Campos.




"Původně měl nosit helmu jako robot z 'Push It' a vypadalo to skvěle! Ale bohužel to bylo dost nepraktické a tak jsme od toho upustili. Masku nám navrhnul známý, který dělá masky Slipknot - jakmile jsme mu dali vlasy nahoru, byl to ten dokonalý Xer0, jakého znáte teď. Jeho identita už zůstane v tajnosti, protože se nám to takhle líbí. Nemá působit jako rozptýlení, ale jako zpěvák. Jde tu o Wayna a tak to zůstane!"

Na vydání chystané fošny "Project Regeneration Vol. 2" si zatím počkáme, dle Tonyho je "ve fázi vývoje".


Sherlockovskému pátrání po identitě maskovaného Xera i znovuzrození Static-X jsme věnovali tři strany v letošním červnovém Fakkerovi. Časák i s plakátem si můžete pořídit v našem e-shopu.

Static-X F!


Static-X - All These Years


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení