VIDEO: In Flames si připomínají živé hraní novým live klipem

Vydáno: 27.11.2020 15:30 - Petr Adámek

Křičíte každé slovo textu, dokud vaše hrdlo není úplně suché. Skočíte si z pódia do moře cizích lidí, s nimiž sdílíte silné pouto, a nejdnou nemáte tucha, kam až jste po zádech dopluli. Jdou vám tyhle pocity povědomé? Ano, to jsou (byly) koncerty. Malou vzpomínkou je nový klip In Flames.
"Matadoři melodického death metalu made in Göteborg zabrousili do temných zákoutí lidské hlavy a vyloupli působivou výpravnou kolekci se všudypřítomným nádechem melancholie. I, The Mask kloubí veškerou plamennou esenci z desek A Sense of Purpose, Sounds of A Playground Fading a Siren Charms. Z prvně jmenované jako by vypadla svižná Call My Name. Nejvíc kontaktní je ale závěrečná Stay With Me. Jako by opisovala zlomenou duši,“ zaznělo v recenzi ve Fakkerovi na loňské album.



Právě "Stay With Me" se teď dočkala obrazového zpracování a skutečně opisuje zlomenou (a když ne zlomenou, tak přinejmenším bolavou) duši. Muzikanti, jejich crew i všichni lidi z branže teď zažívají hodně mrzké časy...



O In Flames, konkrétně o alko-businessových aktivitách zpěváka Anderse Fridéna jsme psali ve Fakkerovi 12/2019. Časák pořídíte jednoduše a za pár korun přes náš e-shop.

In Flames F!


In Flames - Stay With Me (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení