Jacobyho Shaddixe z Papa Roach čeká herecká premiéra, zahraje si v hororu

Vydáno: 21.11.2020 12:00 - Ondra Weisbauer

S oznámením o filmové roli frontmana Papa Roach v hororovém snímku "The Retaliators" přináší kapela i další překvapení v podobě chystaného alba těch největších hitů vydaných v průběhu posledních deseti let.
Hororový thriller "The Retaliators" bude metalových hvězd opravdu plný a kromě Jacobyho v něm zazáří i Tommy Lee z Mötley Crüe a členové kapel jako Five Finger Death Punch, Ice Nine Kills, Escape The Fate, From Ashes To New a další. Do kin se snímek dostane na jaře 2021. Na scény z filmu můžete mrknout v klipu nově remasterované verze skladby "The Ending".

K hereckým výkonům zpěváka se vyjádřil i herec Michael Lombardi: "Byl jsem Jacobym opravdu ohromen, ten chlap se nebojí ničeho. Měli jsme spolu scénu, kdy mi jeho postava měla vrazit facku, tahat mě za vlasy a lízat mi obličej. Naštěstí jsme na to potřebovali jen dva záběry, protože do toho šel naprosto bez zábran a naplno. Když zařval režisér, že už to stačí, byl jsem v tváři celý rudý a mokrý. Je to zvíře!"

Samotná výběrová deska "Greatest Hits Vol. 2 - The Better Noise Years" by měla obsahovat i hostující zpěv Dannyho Worsnopa z Asking Alexandria a to na skladbě "Broken As Me" z desky F.E.A.R.. Kromě toho se na bestofce dočkáme i tří nevydaných remixů a akustické verze dvou nahrávek. Album vyjde 19. března.


S Papa Roach jsme před nedávnem pořídili obsáhlý rozhovor čistě o jejich přelomové desce Infest. Najdete ho v dubnovém Fakkerovi, který seženete přes náš e-shop.


Papa Roach promo 2020


Papa Roach - The Ending (Remastered) - (Official Video from The Retaliators)


The Retaliators (Official Teaser Trailer)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení