Marilyn Manson v úzkých. Na veřejnosti se propírají citlivé detaily jeho vztahů

Vydáno: 18.11.2020 12:10 - Ondra Weisbauer

Časopis Metal Hammer dělal v září telefonický rozhovor s Marilynem Mansonem ohledně jeho aktuálního alba "We Are Chaos". Jakmile však padla otázka týkající se znásilnění jeho ex-přítelkyně Evan Rachel Woodové, Manson náhle zavěsil. A to pochopitelně vyvolalo další otázky.
Herečka Evan Rachel Woodová byla důvodem rozpadu Mansonova prvního manželství s Ditou von Teese, se kterou byl ženatý pouhý rok. V té době bylo Evan 18 let a s dvakrát tak starým Mansonem chodila hlavně díky příslibu svobody a možnosti sebevyjádření bez odsuzování. Dvouletý vztah ukončili v roce 2008 a ačkoli se objevily spekulace o domácím násilí, Evan tehdy tvrdila, že se jednalo o přátelský rozchod. Dobrý dojem však nezanechal ani fakt, že Marilyn před 11 lety prohlásil, že "fantazíroval o drcení Evaniny lebky kladivem".

V loňském roce však herečka vypovídala před kalifornským senátním výborem pro veřejnou bezpečnost o svých traumatizujících týráních, která zažila, když si v osmnácti letech začala se starším mužem. Násilníka prý nikdy nezmíní, protože údajně vyhrožoval smrtí nejen jí, ale i její rodině či přátelům. Celé její svědectví naleznete níže.



Ale zpátky do přítomnosti. Po zavěšení telefonátu odeslali redaktoři z Metal Hammeru Mansonovu týmu deset otázek týkajících se minulosti jeho vztahů a odpovědí se nakonec dočkali. My zde vypíšeme nejzásadnější body: "Není vhodné komentovat něco tak citlivého, jako osobní svědectví o zneužívání. Marilyn Manson byl obviněn už spoustou nejmenovaných kritiků, ale dosud se nenašel jediný případ, který by něco dokazoval. Dále si musíte uvědomit, že Evan Rachel Woodová v té době chodila s několika lidmi najednou, nejenom s Mansonem. Stačí si to vyhledat a najdete mnoho dalších jmen, která se v žádné z vašich diskuzí neobjevila.

Komentáře k výše zmíněnému fantazírování o drcení lebky kladivem a vlastním pořezání zmíněném v časopise Spin, byly jistěže kontroverzní propagací v té době chystaného nového alba. Už fakt, že se Marilyn a Evan zasnoubili šest měsíců po tom rozhovoru, je jasným důkazem, že to nikdo nemyslel zcela vážně. Samotná Evan Rachel Wood během několika let mnohokrát vyjádřila svou vděčnost za vztah s Marilynem. Podle jejích slov jim to neklaplo jen proto, že prostě 'nebyli stvořeni jeden pro druhého'.

Je také všeobecně známým faktem, že se svou bývalou snoubenkou Rose McGowan i bývalou manželkou Ditou von Teese si drží dobrý přátelský vztah a Dita sama poznamenala, že měla 'štěstí', že se jakémukoli zneužívání za celou svou kariéru vyhnula. 

Nakonec mluvíte o vyhrožování smrtí. O těch už Manson něco ví, dostal jich víc než dost a dlouho se trápil vinou za něco, s čím neměl nic společného. Bohužel žijeme v době, kdy lidé hned věří tomu, co čtou na internetu, ačkoli žádné důkazy o vině neexistují. Účinky takové propagace mohou být katastrofální a lidé by se měli ohánět pouze fakty a pravdou, nikoli drby a domněnkami," odpověděli lidi z Mansonova týmu.

Uvidíme, jakou bude mít celá kauza dohru.


Velký pětistránkový článek s nahlédnutím do Mansonovy zvrácené a prohnilé duše najdete ve Fakkerovi 10/2017. A plakát k tomu. Číslo si můžete pořídit jednoduše přes náš eshop.


Marilyn Manson F!





Evan Rachel Wood testifies in front of CA Senate on behalf of Phoenix Act


Marilyn Manson - Heart-Shaped Glasses (When The Heart Guides The Hand)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení