Kurtizány z 25. Avenue hlásí hotovo. Na nové album se čekalo 11 let

Vydáno: 12.11.2020 13:50 - Petr Adámek

Trvalo to dlouho a světlo na konci tunelu stále v nedohlednu. Nakonec se parta kolem Tomáše Varteckého vyhecovala a výsledkem je nová studiová deska "Honzíkova cesta" s devíti skladbami.
"Žánrově pestré album vás seznámí s devíti lidskými osudy. Některé z nich končí tragicky, některé komicky a některé ještě neskončily. Devět jmen, devět písní a každá je trochu jiná. Helmetovské riffy, zeppelinovská nostalgie i metalová naléhavost, všechno na Honzíkově cestě je," předesílá desku sama kapela. V té po změnách sestavy figurují Tomáš Vartecký, Marek Macháček, Jan Rupprich a Dan Kurz. Natáčelo se ve studiu Sono Records pod vedením Milana Cimfeho.

Kurtizány z 25. Avenue 2020


Nahrávka Honzíkova cesta, na kterou se čekalo od poslední desky "Teorie morfické rezonance" (2009), vyjde v Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva, tedy 17. listopadu. Zakoupit se dá na kapelním Facebooku, Instagramu nebo na této e-mailové adrese. Kapelu bude možno podpořit také zakoupením digitálního alba na Bandcampu.

Až odezní opatření kolem koronaviru, chtějí Kurtizány natočit videoklip k úvodní písni "Gréta".


O Kurtizánách z 25. Avenue a jejich dobrodružství coby předkapely Rammstein na dvou pražských koncertech jsme psali ve Fakkerovi 07/2017. Časák je stále k sehnání za pár korun v našem eshopu.

Kurtizány z 25. Avenue F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení