Co se stalo s ustřiženým dreadem Maxe Cavalery?

Vydáno: 02.11.2020 14:20 - Petr Adámek

Otázka, která poslední dny trápila miliony, neřku-li miliardy lidí na celé planetě (a možná nejen na ní), je konečně zodpovězena. Poté, co manželka Maxe Cavalery zveřejnila fotku s ustřiženým šlahounem, se sám muzikant podělil i o informaci, co se s artefaktem stalo.
Frontman Soulfly se svěřil, že takto silnou odezvu fanoušků a médií na ustřihnutí své chlouby nečekal. "Říkal jsem si, že z toho nebudeme dělat žádnou událost, ale ona to vyfotila a hodila na Instagram. A začal šrumec. Volal mi syn, že jsem se dostal na první místo v Google News. Přitom jsem ani nevěděl, o co se jedná. Je ale skvělé, že jsem se toho zbavil. Bylo to fajn, ale všechno má svůj čas a přišla jeho chvíle. Najednou se cítím osvobozen. Dread byl opravdu těžký a dlouhý, visel mi až k zadku," prozradil Cavalera ke svému 23 let (ne)pěstěnému monstru.

Max Cavalera dread

A jaký osud ustřihnutý dread potkal? "Myslím, že Gloria jej chce nechat zrámovat a pověsit na zeď v našem domě. Možná s ním má nějaké plány do budoucna. To jsou holt manažerské věci, kterým nerozumím," dodal se smíchem muzikant.


SPARK TV: SOULFLY - interview with Max Cavalera
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení