VIDEO: Nirvana nebo Disturbed v ženském provedení? Má to větší koule, jak originál!

Vydáno: 07.11.2020 10:15 - Ondra Weisbauer

Hned ve dvou předělávkách spojily hlasy čarokrásná Violet Orlandi a ruská křiklounka vystupující pod nicknamem Ai Mori. O obou talentovaných zpěvačkách jsme tu již psali a pokud jste je dosud nezaregistrovali, doporučujeme to sakra rychle napravit!
Zpěvačky předvedly v obou případech skvostné výkony, ale obzvlášť zde musíme vyzdvihnout zpracování "Rape Me" od legendární Nirvany. Umělkyním se do skladby podařilo promítnout neuvěřitelné emoce, které prostě bez ženských vokálů postrádaly tu pravou vážnost i pocit zoufalství. Už samotné zpracování videoklipu plné krve, slz i potrhaných šatů se vám zaryje hluboko do kůže.


A v případě, že jste na něco krapet... komplexnějšího, určitě si vychutnáte "Down With The Sickness", kde spolu krásně kontrastuje krystalicky čistý Violetin hlas, který jako by patřil samotné Amy Lee a brutalita screamu Ai Mori. No... pusťte si obojí, my z toho v redakci slintáme až na podlahu.


O Nirvaně a jejím odkazu 25 let po Kurtově smrti, známých i neznámých vzpomínkách jeho okolí, jsme psali ve Fakkerovi 4/2019. Pořídíte ho na pár kliknutí v našem eshopu.

Nirvana F! 2019




Disturbed - Down With The Sickness (Violet Orlandi ft Ai Mori COVER)

Nirvana - Rape me cover (ft. Violet Orlandi)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení