VIDEO: Linkin Park vytáhli z archivu 20 let staré video z éry Hybrid Theory

Vydáno: 02.11.2020 11:40 - Dominik Šidlo

Placka "Hybrid Theory" oslavila 24. října druhé kulatiny a Linkin Park tahají z archivu jeden klenot za druhým. Dalším z nich je "behind the scenes" video klipu "One Step Closer".
Samotný hit "One Step Closer" není třeba představovat, každý fanda Linkinů ho slyšel tisíckrát i pozpátku. Neméně slavný je i klip k tomuto songu. Co možná nevéte, je fakt, že klip k písni má na svědomí Gregory Dark, v té době režisér pornofilmů. Na YouTube najdete taky skvělý mash-up, v němž je text skladby poskládán z neuvěřitelných 139 filmů. Nechybí mezi nimi klasiky jako Star Wars, Pulp Fiction, Vetřelec, Batman, Rocky, Shrek nebo Frozen.


Ale zpátky k dobovému "zákulisnímu" videu. "Chtěl jsem se prostě stát rockovou hvězdou," prohlašuje Chester. Tehdy netušil, s jakými pocity se na jeho komentáře budeme dívat za dvacet let. A povedlo se ti to, brácho.



Linkin Park patří titulka prozatím posledního čísla Fakkera. Uvnitř najdete kompletní příběh kultovního alba Hybrid Theory, hromadu dalších zajímavostí o desce a taky dva plakáty. Časák seženete v našem eshopu.

Fakker 7/2020 Linkin Park


One Step Closer - Behind The Scenes - Linkin Park

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení