David Draiman: „Nová tvorba Disturbed bude sakra brutální“

Vydáno: 02.11.2020 08:55 - Ondra Weisbauer

"Fakt se těším na psaní nových skladeb pro Disturbed. Zatím je toho jen málo, ale už teď garantuju, že se můžete těšit na poctivý nasraný, divoký a brutální materiál," nadšeně odhalil frontman David Draiman.
Po posledním citlivějším albu "Evolution" a poté, co frontman David sundal z brady své ikonické piercingy, se mnozí fandové báli, že kapela prošla až moc velkou proměnou. Podle zpěváka se nemáme ničeho obávat, kapela zase přitvrdí!



"Jeden song máme už hotový a další jsou rozpracované. Jen se do toho zas musíme dostat, protože za téhle situace se na všem domlouváme online a to je prostě jiné než osobně. Aspoň že existuje aspoň tento druh spojení, takže můžeme částečně společně improvizovat v reálném čase. Je to výzva, protože zvuk je zkreslený, ale dokud na tom svět nebude líp, skládat budeme tímhle způsobem. Lepší, než nedělat nic."


Velký příběh Davida Draimana, který se na cestě za úspěchem vzepřel vlastní rodině, čtěte na pěti stránkách ve Fakerovi 11/2018. Časopis seženete přes náš eshop.


Disturbed F!


Disturbed F!



David Draiman & Saul: Disturbed's 'Blisteringly Angry' New Music + 'King of Misery'

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení