AUDIO: Motionless In White se vracejí ke zvuku ze svých začátků

Vydáno: 27.10.2020 08:35 - Dominik Šidlo

Speciálně k oslavám desíti let debutové desky "Creatures" vydávají Motionless In White nový song. Píšeme nový, ale zní jako z jejich úplných počátků.
Měsíc Halloweenu je vždy dobou těchhle šílených pomalovanců. A vzhledem k tomu, že tento říjen je specifický tím, že Creatures slaví první kulatiny, MIW nezaspávají na vavřínech. Po ohlášeném live streamu alias "deadstreamu" pánové na desku vzpomínají vydáním úplně čerstvého songu "Creatures X: To The Grave" atmosfericky i zvukově zařazeného právě do stylu Creatures.




Silné klávesové linky a syrové breakdowny si z tohohle období pamatujeme dobře, o překvapení se ale postaral kytarista Ricky Olson, který se v refrénu po boku Chrise Cerulliho vyšvihnul svým melodickým vokálem.

Livestream jako chvalozpěv Creatures se uskuteční 28. října a my už svůj lístek máme. Album zazní v celé své kráse i s deluxe kousky.


Rozhovor s frontmanem Chrisem najdete v březnovém čísle letošního Fakkera, který je k dostání v našem e-shopu. Stále aktuální plakát kapely se objevil v záříjovém čísle loňského roku.


Motionless in White F!



Motionless In White - Creatures X: To The Grave (Official Audio)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení