VIDEO: Kytarová muzika nikdy nechcípne! Civilní Obrana už to zařídí

Vydáno: 24.10.2020 08:30 - Ondra Weisbauer

Tahle pop-punková parta z Čáslavi šíří své kytarové poselství už od roku 2007 a jestli vám dosud unikala, okamžitě to napravte! Třeba klipem příznačně pojmenovaným "Kytarová muzika", který nás svými záběry vrací do dob posledních koncertů.
Skupina punk-rockových bavičů nesoucí název podle skladu, ve kterém její členové začínali hrát, vydala loni čtvrtou placku skromně pojmenovanou Zlatá deska. Ale s názvem se trefili do černého - její obsah je fakt gold. A přesně z téhle desky pochází klip k songu "Kytarová muzika", který nám připomíná krásné koncertové časy. Už aby se vrátily.

Přímo o songu se pro Fakkera rozkecal zpěvák a kytarista Marek Calík: "Kytarová muzika má a vždycky bude mít budoucnost. Může přijít žánr, který ji na chvíli převálcuje, ale kytary se potom vždycky zase vrátí. Kytarová muzika prostě nikdy nechcípne. To je jak s ženskýma. Vždycky bude některá, na níž nebudeš umět zapomenout. Mohl jsi mít klidně dvacet nebo třicet holek, ale tamta prostě byla nejlepší. A kdykoliv ji potkáš, rozklepou se ti kolena." 


Civilní Obraně a hlavně Zlaté desce jsme věnovali dvě strany v březnovém Fakkerovi, který seženete v našem e-shopu.


CIVILNÍ OBRANA - Kytarová muzika

Bu durumda, operatör talebi hızlı bir şekilde işleme koyabilecek ve sorun durumunu çözmeye izin veren ayrıntılı bilgi sağlayabilecektir. mostbet..com sigorta: maçın herhangi bir anında sigorta satın alın ve kazandığınızdan emin olun!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení