Nergal z Behemoth nabádá k nošení roušek

Vydáno: 21.10.2020 11:25 - Ondra Weisbauer

To, že se frontman polských Behemoth vyjadřuje ke všemu možnému, ať už se jedná o témata satanismu či běžnou diskuzi, není žádná novinka. Teď ale nic extrémního nečekejte, Nergal upozorňuje na smysl nošení roušek.
Sám Adam "Nergal" Darski je momentálně v Portugalsku, ale to mu nebrání vyzvat k nošení ochrany úst a nosu celý svět. "Nežijete na téhle planetě sami, buďte ohleduplní aspoň kvůli vašim přátelům a rodinám," prohlašuje na sociálních sítích.



V samotném instagramovém příspěvku poznamenal, že "Přimět nenosiče začít nosit roušky, je jako snažit se dokázat, že Země je kulatá, někomu, kdo věří v její placatost."

"Jo, ta pravidla a procedury okolo toho, jako mytí a praní, výměna roušek každých pár hodin a tak, jsou naprd a občas se zdá, že tomu chybí logika. Ale hej, všichni jsme souhlasili, že zastavíme na červenou, i když zrovna žádná auta nejedou a tohle je to samý. Tak proč se dočasně nepodřídit tomuto zákonu, aby všichni kolem nás mohli cítit útěchu v této složité době?"


 
 
 
View this post on Instagram

Convert anti-maskers to wearing masks reminds me of trying to prove the flatearthers the are wrong. My friend @tomasz_organek got sooo much shit from our country mates for publicity promoting the idea of wearing masks. Well... yes, the rules and procedures often make no sense and seem lacking logic, masks must be switched or washed often so it’s not intoxicating for those who wear them... the list goes on. But hey, we ALL agreed to halt at red light even if there’s no traffic right? Why not temporarily obey this law so everyone around us can feel a lil comfort in those highly uncomfortable times? So even if u don’t believe the mask will save u from getting a disease wear it as a sign of AWARENESS. Makes sense?

A post shared by Adam Nergal Darski (@nergal69) on Oct 18, 2020 at 6:31am PDT




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení