Jason Hook komentuje svůj odchod z Five Finger Death Punch

Vydáno: 15.10.2020 15:30 - Petr Adámek

Fanoušci Five Finger Death Punch, kteří poslední měsíce tápali, co se děje s kytaristou Jasonem Hookem, mají konečně jasno. Jak jsme již informovali, kapela zveřejnila oficiální stanovisko o jeho odchodu. Svůj pohled připojil i sám Jason.
Během líbánek zveřejnil na Instagramu video, v němž jednak potvrdil, že už není členem kapely, současně ale zmínil, že s ohledem na právní záležitosti nemůže odchod dále komentovat. "Chtěl jsem jen srdečně poděkovat fanouškům Five Finger Death Punch za všechny zprávy, které jste mi poslali. Mám ale tak trochu roubík, takže k odchodu nemůžu říct víc. Jsem ale velmi nadšený z věcí, na kterých pracuji, a těším se, až je budu sdílet se všemi. A až nastane správný čas, společně s kapelou se k mému odchodu vyjádříme víc." Video nedlouho po zveřejnění ze svého účtu smazal.


Ohledně svého dalšího působení ovšem Jason vyhlíží světlé zítřky. "Mám hromadu nových songů, které se chystám pustit do světa. Nechystám se vydělat prachy ani se škrábat na čela hitparád. O nic z toho mi nejde. Hudební business je trochu v hajzlu, takže tohle není na pořadu dne."



Jason Hook tracking guitars in his hotel room on Vol. 2



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení