Linkin Park vzpomínají na první setkání s Chesterem

Vydáno: 09.10.2020 09:30 - Mates Krč

S blížícím se dvacátým výročím vydání legendární placky Hydrid Theory vzpomínají členové Linkin Park na své začátky a růst. A taky na to, jak je poprvé hlas Chestera odpálil.
O tom, jak je Benningtonův hlas dostal, se rozpovídali pro Metal Hammer. Na svou první reakci ještě z doby, kdy se skupina jmenovala Xero, si vzpomněl kytarista Brad Delson. "Demo songu 'Pictureboard' byla první věc, na které jsem Chesterův hlas slyšel. Vzpomínám si, že jsem se hned ptal ostatních, co si o tom týpkovi myslí. Skoro jsem brečel! Fakt mě to dostalo a říkali jsme si, že se s ním musíme hned potkat," nechal se slyšet Brad.


Mike Shinoda zase připomněl zpěvákův obří talent a to, jak se na prvním zkouškách snažili společně sladit ke spokojenosti všech. "Když jsme začínali makat na prvních demech, stále teprve zjišťoval, jaký chce jako zpěvák být. Pomalu jsme si k sobě hledali cestičku a pak to jednou přišlo. Bylo to úplně wow! Tohle jsme přesně chtěli," doplnil muzikant.


Linkin Park patří titulka aktuálního Fakkera. Uvnitř najdete kompletní příběh kultovního alba Hybrid Theory, hromadu dalších zajímavostí o desce a taky dva plakáty. Časák seženete v našem eshopu.


Fakker 7/2020 Linkin Park


Papercut (Official Video) - Linkin Park
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení