Čtenáři Fakkera vzpomínají na Hybrid Theory od Linkin Park

Vydáno: 20.09.2020 09:25 - Petr Adámek

Už za měsíc uplyne přesně 20 let od vydání Hybrid Theory. Jak nahrávku, která zásadně otočila kormidlem rockové a metalové hudby, vnímala v době vydání média a jak na ni pohlížejí muzikanti, se můžete dočíst ve stále aktuálním Fakkerovi. A jak na přelomové album Linkin Park vzpomínají naši čtenáři?
Pamatuju si, jak jsem poprvé slyšel a viděl videoklip k "In The End" v Esu. V té době jsem si nahrával klipy z Noci s Andělem a Esa na VHS. Takže příští díl Esa jsem byl připravenej u červenýho tlačítka a oni tam omylem místo "In The End" pustili klip k "Papercut". Nejlepší věc, jaká se mohla stát. Málem jsem se z toho tenkrát posral, jak to bylo dobrý a tvrdý. (Pavel Příhoda)


Díky téhle desce / kapele jsem se dostala nejen k metalu. Můžu jí poslouchat po 150. a nikdy mě nepřestane překvapovat.(Martina Walterová)



20 let? Tak teď si připadám fakt stará. "Hybrid Theory" naprosto ovlivnilo můj hudební vkus. Viděla jsem klip k "In the End" a už nebyla cesta zpátky. (Aneta Dopitová)


Mistrovské dílo, dokonalé spojení různých hudebních stylů. (Radyn Karamon)


Jako by to bylo včera, co mě mamka volala k televizi, že hrají tu moji - "Crawling". Bylo mi 8, seděla jsem jako přibitá a čučela. Tohle album nám pak poslala teta z Ameriky, skoro každý večer jsme při něm s bráchou usínali. Když nám paní učitelka zadala úkol, ať doneseme kazetu nebo CD s hudbou, co posloucháme, byla hodně překvapená. Žádné jine album mi nepřipomene dětství víc než tohle. (Pavla Drlíková)



Linkin Park patří titulka aktuálního Fakkera. Uvnitř najdete kompletní příběh kultovního alba Hybrid Theory, hromadu dalších zajímavostí o desce a taky dva plakáty. Časák seženete do konce září v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo kdykoliv přes náš eshop.


Fakker 7/2020 Linkin Park


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení