Ozzy Osbourne k reunionu Black Sabbath: „Nemám ani nejmenší zájem“

Vydáno: 10.09.2020 15:30 - Petr Adámek

Ozzy Osbourne byl nedávno dotázán magazínem Rolling Stone, jestli si umí představit, že by ještě někdy odehrál koncert s Black Sabbath. "Nešel bych do toho, je po všem," vyjádřil se jednasedmdesátiletý Madman.
Poté, co Black Sabbath pověsili svoji existenci na hřebík, Ozzy Osbourne nelenil a vydal výbornou sólovou desku Ordinary Man s překvapivými hosty (Elton John, Post Malone). Podle manželky Sharon už prý maká na dalším materiálu.


Finální tour Black Sabbath probíhalo v roce 2016 s posledními koncerty v roce 2017. S odstupem se Ozzy Osbourne svěřil médiím, že si závěrečnou šňůru nijak zvlášť neužil. "Byl jsem zklamaný z faktu, že s námi nejel Bill Ward. Lidi to svalovali na mě, ale já za to nemohl, vážně ne. Mrzí mě, že to s Billem neklaplo. Tommy Clufetos to zvládnul skvěle, ale byli jsme to my čtyři, kdo jsme nastartovali kariéru Black Sabbath, takže jsme to měli být zase my čtyři, kdo ji ukončí. Poslední koncerty v Birminghamu byly hořkosladký, protože myslíš na to, jak daleko jsme došli, kolik jsme toho udělali a že bylo by skvělé to sdílet společně."

Ozzy tehdy také prohlásil: "Možná se někdy ještě úplně poslední koncert uskuteční, nevím." Tak asi ne.



BLACK SABBATH - "Paranoid" from The End (Live Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení