AUDIO: Nejhorší zvíře na světě? Člověk, míní Marilyn Manson

Vydáno: 10.09.2020 10:40 - Petr Adámek

Už 11. září zamíří do našich zvukovodů nové album Marilyna Mansona. S malým předstihem posílá samozvaný God of Fuck k poslechu druhou ukázku "Don't Chase The Dead".
V pořadí jedenáctá Mansonova nahrávka se jmenuje We Are Chaos a vychází tři roky od předchozího počinu Heaven Upside Down. Na producentském křesle seděl držitel ceny Grammy Shooter Jennings a také sám Manson. "Dělat na tomhle albu je jako mačkat opakovaně tlačítko restart. Jako když se v opilosti snažíte přepnout televizní kanál a dojde vám trpělivost. Což je vlastně dobrá metafora mého života," přibližoval práce na skladbách, ještě když byly v zárodcích, Manson.



"Když tu desku dnes poslouchám, připadá mi, jako bych ji nahrál včera, nebo jako by se svět opakoval, ostatně tak, jako vždycky," přemítá Manson s tím, že We Are Chaos je albem do jisté míry konceptuálním. "Je to zrcadlo, které jsme se Shooterem posluchačům nastavili. My však do něho hledět nebudeme. Je v něm spousta pokojů, skříní a šuplíků, ovšem v duši či ve vzpomínkách jsou vždycky nejhorší zrcadla. Když jsem ty texty psal, strašili mě duchové minulosti. Musel jsem si připomínat, ať mi z toho nepřeskočí a předstírat, že nejsem zvíře. Věděl jsem však, že nejhorším zvířetem je člověk a mít soucit je jako zabít. Slzy jsou největším exportním materiálem lidského těla," vykládá umělec.


Marilyn Manson - Don't Chase The Dead (Official Audio)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení