VIDEO: Escape the Fate znějí v roce 2020 jako Simple Plan

Vydáno: 08.09.2020 10:50 - Ondra Navrátil

Escape The Fate nás překvapili novinkou "Walk On", kterou doprovází rovnou i videoklip. Skladba bude součástí připravovaného alba, které dorazí v roce 2021. Zároveň je součástí soundtracku k filmu Sno Babies, který bude mít premiéru ještě letos.
"Textově je nový singl velmi pozitivní, je to song o vytrvání, o tom, že věci jdou vždy překonat. Před úsvitem je vždy největší tma, stačí pouze zatnout zuby a vydržet, dokud nevyjde slunce," říká o singlu zpěvák kapely Craig Mabbit. Videoklip je mixem záběrů z dřívějších live koncertů a záběrů z připravovaného filmu Sno Babies. Ten bude pojednávat o tom, jak je jednoduché spadnout do závislosti na návykových látkách.

Hudebně jede song v zajetých kolejích posledních alb s chytlavými vokály a jednodušší kytarovou linkou. Kdo čekal breakdowny, dostane akustickou kytaru, ale proč ne. Čemu se ale nelze vyhnout, je srovnání s tvorbou Simple Plan. Podobnost čistě náhodná? Dle slov producenta nového alba Johna Feldmanna (5SOS, The Used) bylo skvělé znovu s Escape The Fate pracovat a album prý bude obsahovat jak melodické balady tak tvrdé bangery. Tak tedy uvidíme.


Escape The Fate - Walk On (Official Music Video from the Sno Babies Movie)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení