VIDEO: Pop-punk žije i roce 2020. Díky Machine Gun Kellymu

Vydáno: 07.09.2020 16:05 - Ondra Navrátil

Zpěvák a rapper Machine Gun Kelly se hlásí s další peckou z chystaného pop-punkového alba Tickets to my Downfall. To vyjde už 25. září, nejčerstvější ukázkou je kousek "my ex's best friend".
Singl "my ex's best friend" urval numero uno v Billboard Rock Charts a dokázal, že i dnešní teenageři a "generace Z" celkově neslyší jen na rap/trap nebo popovou hudbu, ale dokáže ocenit i kytary. Ostatně sám Machine Gun Kelly (vlastním jménem Richard Colson Baker) prý chce přivést nové posluchače, potažmo hudebníky, k tomu, aby do rukou vzali kytary. "Pro 15leté děti je nezvyklé vidět na koncertu člověka s kytarou. Chci, aby poté, co na pódiu uvidí někoho se skutečným nástrojem, chtěli dělat to samé," říká.

Pod albem je jako producent podepsaný legendární bubeník Blink-182 Travis Barker, kterého můžeme vidět i v live verzi tohoto tracku z nedávného předávání MTV Video Music Awards. Travis celou desku současně také nabubnoval.

Jak velkou žánrovou proměnou prošel MGK během posledního roku, se pak přesvědčíme příští rok na Rock For People, kde je uvedený jako jeden z headlinerů. Pokud je na vás novinka "my ex's best friends" přece jenom moc měkká, dejte si níže další čerstvý song "concert for aliens".
 

Machine Gun Kelly ft. blackbear - my ex's best friend (Official Music Video)
 

Machine Gun Kelly - concert for aliens




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení