Ozzy Osbourne: „Nikdy bych si nenechal potetovat obličej“

Vydáno: 25.08.2020 16:00 - Ondra Weisbauer

Princ temnot je jedním z těch rebelů, kteří se nechali kérovat ještě v době, kdy to nebylo v módě a ozdoby těla se považovaly za rebélii. Přesto má Ozzy vytyčenou hranici, přes kterou nehodlá přejít - tetování na obličeji.
"Fakt nikdy bych si nenechal potetovat obličej, nebo krk, jak to dělají dnešní rappeři. Dalo by se říct, že se mi to i hnusí. Myslím si, že všechno, co by mělo být nad límcem, už je moc. Vypadá to na lidech lacině a divně."

Mezi nejslavnější sedmdesátníkovy kérky patří bezpochyby "OZZY" na kloubech jeho prstů, čínský drak a hořící lebka na hrudníku a jméno jeho manželky "Sharon" na pravé ruce.


"Říká se, že se stárnutím tetování bolí víc. Já si nechal dělat rukáv asi až někdy po padesátce. Sám jsem si říkal, že jsem na to už starý. A taky, že jo! Když mi tatér dělal lokty, proklínal jsem jeho i sám sebe, že za to ještě platím," dodává v rozhovoru pro rozhlasovou stanici SiriusXM.

Pro Ozzyho byl rok 2020 plný léčení, odpočinku a času stráveného s rodinou. "Jako je fajn, že se doma vidíme častěji, než obvykle, ale i od milovaných lidí je potřeba si dát pauzu. Už se těším na koncerty."


V případě, že bude situace ohledně koronaviru příznivá, koncertu s princem temnot a legendárními Judas Priest se dočkáme 13. listopadu 2020 v pražské O2 Areně.



Ozzymu, jeho zdravotním problémům, nové desce i možné budoucnosti se věnujeme celkem na šesti stránkách v dubnovém Fakkerovi. Najdete tu i další nálož (ne) věřitelných historek a taky tři unikátní fanouškovské plakáty. Časopis seženete přes náš e-shop.


Ozzy cover story 2020



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení