VIDEO: Normandie otevírá své nitro

Vydáno: 26.08.2020 10:35 - Ondra Navrátil

Švédská senzace Normandie prolamuje mlčení singlem "Jericho". Singl je prvním novým materiálem od vydání desky White Flag před dvěma lety.
Všichni máme svá tajemství i skryté touhy a je jen na nás, jak s nimi budeme pracovat. Občas nás tyto pocity začnou sžírat natolik, že už déle nemohou zůstat uvnitř a musí vyrazit na povrch. O tomto tématu se v novém songu rozepsal frontman Phillip Strand. "Když jsme začali psát 'Jericho', mělo být o něčem jiném. Bylo o vztahu, v němž je jedna osoba odtažitá, neprojevuje náklonnost a emoce druhé. Poté se ovšem ze songu vyklubalo něco naprosto jiného. Psaní pro mě bylo jako terapie. Cítil jsem, že je za tím něco hlubšího. Chtěl jsem jít až na dřeň emocí, čehož nedosáhnete jinak, než že budete psát o osobní zkušenosti, která vás zasáhla. Nakonec jsem zaměnil několik slov, což kompletně změnilo vyznění celku. Najednou začal být o opuštění něčeho starého a startu něčeho nového."

Normandie museli v červnu zrušit koncert v Praze, už však ohlásili nový termín. Do pražského Rock Café přijedou v doprovodu Thousand Below a Captives 14. března. Je dost pravděpodobné, že zazní i tato pecka.



Normandie - Jericho (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení