VIDEO: Sebastien se v novém singlu přiklání k češtině

Vydáno: 18.08.2020 08:20 - Tisková zpráva

Tuzemští symfonici se světovou ambicí Sebastien uvádí lyric k prvnímu singlu "Tornádo" z nové desky "Integrity". Zásadním zvratem je přechod k mateřské češtině.
"'Tornádo' bylo jednou z prvních skladeb, které jsem pro nové album Sebastien napsal. Kytarový riff je naprostá klasika - něco mezi Rainbow, Dio a Pretty Maids - a odkazuje na moje hudební kořeny. Skladbu pak hodně 'sebastienizovaly' klávesy a vokály a myslím si, že jde o naprosto typickou ukázku našeho stylu. 'Tornádo' je také mým prvním českým textem po více než deseti letech! Právě u něj jsem si ověřil, že budeme schopni předvést našim fanouškům desku v mateřské češtině, aniž bychom ztratili náš typický zvuk," komentuje čerstvý singl lídr kapely Jiří "George" Rain.


Sebastien - album


Singl pozitivně kvituje i věhlasný producent Jacob Hansen (Volbeat, Amaranthe, U.D.O., Destruction a další), který má na starosti mastering alba. Tato singlová verze byla smíchána kapelou ve studiu Dark Chamber Sounds v Úpici.

Sebastien vyjíždí na turné jako součást Monster Meeting. První koncert odehrají 28. srpna v Olomouci a pojedou až do konce turné.




SEBASTIEN - Tornádo (Official Lyric video) | Smile Music
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení