VIDEO: Chci umřít anebo život prospat. Neck Deep pokračují ve své mrazivé zpovědi

Vydáno: 05.08.2020 09:50 - Kamila Ungerová

Velšští Neck Deep vydali v závěru července studiovou desku All Distortions Are Intentional, která je velmi upřímnou výpovědí frontmana Bena Barlowa. Po videoklipech ke skladbám "Fall" či "Lowlife" Neck Deep přihazují "Sick Joke", který velmi pravděpodobně vznikal v době koronavirové.
Kapela sice bližší okolnosti z průběhu natáčení nepřibližuje, ale ze samostatných záběrů muzikantů, kteří své nástroje drtí v animovaném obýváku, koupelně i na louce, je zřejmé, že je během vzniku omezovala právě protipandemická opatření Velké Británie.

Přesto vyprodukovali skvělý kousek, který barevností a nápaditostí skvěle pasuje do jejich dosavadní video tvorby. Počítačově vytvořené kulisy jsou ale tím jediným, co je na skladbě "Sick Joke" pestrobarevné. Samotný text si totiž pokládá základní existeční otázky o smyslu bytí. A především o jeho smyslu v depresivní epizodě, kdy by Ben Barlow nejraději umřel anebo zbytek svého života prospal.

Neck Deep příští rok zavítají do České republiky. Konkrétně v rámci evropského turné 2. února 2021 rozduní pražskou MeetFactory, kde představí svou novou desku All Distortions Are Intentional.


Neck Deep jsme v aktuálním Fakkerovi věnovali tři stránky. Obsáhlý a hodně upřímný rozhovor doplňuje plakát kapely a také recenze. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš e-shop.


Neck Deep


Neck Deep
Neck Deep - Sick Joke (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení