PREMIÉRA: Před minulostí neutečeš, hlásí v novém klipu Bikkinyshop

Vydáno: 01.08.2020 17:30 - Petr Adámek

Berounská rock-crossoverová tlupa BKKNY, známá spíš pod názvem Bikkinyshop, upekla během koronavirového koncertního ticha nový matroš. Singl pojmenovaný "Echo" obohatila klipem, na který můžete mrknout u nás v exkluzivní premiéře.
Skladba, jak napovídá už název "Echo", je o ozvěnách minulosti, která člověka často pronásleduje, sebevíc rychle se snaží utíkat. "Ve finále jde asi o to neutíkat. Zastavit se, otočit a podívat se tomu do ksichtu. Nebo tě ten rámus bude budit každou druhou noc až po zbytek života," tvrdí frontman kapely Tomáš.

Výrobu klipu měl na starosti Mateyf Iks a jeho Papa Pech production crew. "S klukama jsme se dohodli, že by bylo dobrý trochu změnit zajetej scénář každý druhý core kapely, kterej stojí na veřejně nevypsaný, ale samozřejmě existující soutěži o to, kdo víc paří, kdo vejš skáče, dělá hlubší hrby a nejdál hází patkou plus vypadá u toho jak támhlety profi zámořský kapely. Takže jsme dali přednost pěkný mladý holčině, co to celý dala za nás a podle toho, co jsem viděl na place ve starý fabrice v Kbelích, to byl dobrej krok. Rozumíš, slzy na povel, oskarovej výkon, odřený kolena, barva na zeď v očích, pumpa na čůrání 200 metrů...díky moc, Ivet," dodává Tom.

Další hudební materiál mají Bkkny údajně v přípravě, a tak se možná dočkáme dalších kousků ještě do konce roku.



BKKNY (Bikkinyshop) - Echo [Official Music Video]


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení