VIDEO: Corey Motherfucking Taylor představuje sólovku dvěma songy

Vydáno: 30.07.2020 20:45 - Milan Říský

Přiznejme si, že dokud první singl nezačal mít jasné kontury, řeči o sólové desce frotmnana Slipknot a Stone Sour bylo třeba brát s nadhledem. Corey občas napovídá kde co (stále čekáte na to slibované "podivné" album Slipknot?), ale sólová deska skutečně existuje. A vyjde 2. října pod názvem CMFT.
Corey poslal do světa hned dva songy, první "CMFT Must Be Stopped" se dočkala i rozjařeného klipu. Na papíře zní sice kombinace s hostujícími rappery Kidem Bookiem a legendu Tech N9nem trošku děsivě, ale výsledek má koule. A kromě toho se ve videu mihnou zástupy přátel z branže - cameo si střihl Lars Ulrich, Lzzy Hale, Nergal, Nikki Sixx, Rob Halford a další.


Druhá a o poznání melodičtější "Black Eyes Blues" sice postrádá wow efekt pilotního singlu, přesto nepůsobí jako vykrádačka Taylorových hlavních kapel. Což ostatně sám zpěvák předeslal a CMFT má být přehlídkou všemožných vlivů a žánrů: "Celé album je vlastně takový hybrid všech mých oblíbených žánrů. Je to moderní pohled na známé postupy, ale zároveň jsem desku prohnal šíleným filtrem. Všichni, kdo už to slyšeli, jsou z toho nadšený, takže se dost těším."


Corey Taylor - CMFT Must Be Stopped (feat. Tech N9ne & Kid Bookie) [OFFICIAL VIDEO]


Corey Taylor - Black Eyes Blue [Official Audio]





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení