„Vypůjčila“ si Taylor Swift obal své desky od Ihsahna?

Vydáno: 03.08.2020 07:05 - Ondra Weisbauer

Můžu opsat tvůj úkol? No dobře, ale trochu ho předělej, ať to nikdo nepozná. Těmito větami se musela řídit popová zpěvačka Taylor Swift, když vymýšlela obal své nové desky Folklore - až nápadně připomíná Ihsahnův Telemark.
Minulý týden odhalila zpěvačka Taylor Swift své nové album Folklore a chvíli na to na sebe strhla pozornost metalistů, protože design jejího alba až náramně připomínal typicky blackmetalový vzhled.

 
 
 
View this post on Instagram

So, anyone check out the new @taylorswift yet? Personally I like the design???????? #Repost @davidthierree ・・・ Well, folks, I 'm not the only one to think that Taylor Swift' s new visual is very Metal... Even very close to Ihsahn 's artworks I made. I could have done it for her, probably for a cheaper price than what she paid ???????? #taylorswift #taylorswiftfolklore #folklore #blackmetalart #telemark #davidthierree #darkarts #metalcovers #artist #artwork #metalartist #owlstrollsanddeadkingsskulls #blackmetalmusic #blackmetalcovers

A post shared by Ihsahnofficial (@ihsahnofficial) on Jul 25, 2020 at 11:07am PDT



K obalu se vyjádřil i umělec David Thiérrée, který tvořil artwork pro Ihsahnův Telemark. "Nejsem jediný, kdo si myslí, že design její desky vypadá metalově. Vlastně je to dost podobné k obalům, které jsem dělal pro Ihsahna. Udělal bych to i pro ni, pravděpodobně za nižší cenu, než platila."

Ihsahn Taylor Swift

Sám ex-zpěvák Emperor k tomu jenom dodal: "Viděli jste obal nové desky Taylor Swift? Mně osobně se moc líbí."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení