VIDEO: Prasečák a hromada chlastu, tak vznikal klip Brando's Eyes

Vydáno: 23.07.2020 19:45 - Dominik Šidlo

Post-hardcorová sebranka Brando's Eyes uvádí příchozí EPčko novým oklipovaným singlem "Maze". A jak tomu tak bývá, žádné natáčení nikdy neproběhne podle představ.
Prvním faktorem, kterej se pokazí po-kaž-dý, je počasí. Buď je kurevská zima, nebo se jako Brando's Eyes topíte ve vlastním potu. "Točili jsme v jednom bývalým prasečáku. Potřebovali jsme vevnitř tmu nebo aspoň přítmí, takže jsme doufali v zamračený počasí. Samozřejmě jsme chytli jedinej den ve dvou týdnech, kterej byl bez jedinýho mráčku," vzpomíná na tvorbu klipu basák Honza Kaňka, jenž se stará i o čisté vokály.

"Bylo to jako ve skleníku, což jsme ale nějak zvládli, protože ne na každém záběru jsme byli vidět, takže jsme si sem tam mohli dát pauzu venku, kde bylo "jen" 30 stupňů. Jedinej, kdo se objevuje ve všech záběrech, je náš bubeník Vojta "Bivoj" Stolín, nemohl si tím pádem odskočit. On má zdraví už tak samo o sobě chatrný, takže když jsme skončili, vypadal jako po epileptickym záchvatu. S nadsázkou myšleno, samozřejmě." Naštěstí s sebou borci měli záchrannou bednu plnou lahváčů, která pro ně byla snídaní, obědem i večeří bez výjimky. Jen srabi potřebujou jíst!



Na Bivojovi se očividně nedostatek vzduchu a přebytek potu po celým těle podepsal, což mu spolu s jeho klipovým panictvím dal zbytek kapely sežrat. "Spousta záběrů se taky musela opakovat, protože si neuměl nevšímat kamery, ale to už bych nezmiňoval, ať to nevypadá že ho šikanujeme." V konečným výsledku ale všichni z bandy vypadají v klipu skvěle.

"Maze" je dost chutným předkrmem, hlavní chod nás ale teprve čeká, 7. srpna totiž kluci vydávají celé EPčko Tension.

Brando's Eyes - Maze [OFFICIAL VIDEO]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení