Corey Taylor prozradil, který song od Slipknot je jeho nejoblíbenější

Vydáno: 22.07.2020 12:50 - Dominik Tománek

V rozhovoru pro Knotfest zpěvák vybalil své chutě. Jedná se o experimentální song "Scissors" z eponymního alba, které minulý měsíc oslavilo 21 let od vydání.
"Miluju to, protože pokaždý, když jsme to hráli, tak druhá polovina songu byla improvizace. Celý to bylo free, násilný a zároveň krásný. Nic mi to nenahradí, a když jsme to přestali zařazovat do setů, měl jsem problém si naše koncerty užívat."


Z hlediska textů Corey stále zůstává v roce 1999 u desky Slipknot, zmiňuje totiž track Eyeless: "Vždycky jsem miloval text u 'Eyeless'. Nikdy předtím jsem nenapsal nic tak syrovýho a otevřenýho. Je to o absenci otce, o mojí závislosti na drogách, když jsem byl teenager, a terapiích. Na léčení mi furt říkali 'Je to jen v tvojí hlavě.' Tahle věta mnou rezonuje do teď."

O debutovém albu se nedávno rozmluvil i bývalý bubeník Joey Jordison: Jůe těžký uvěřit, že to tak uteklo. To album je a vždycky bude jedna z mých nejlepších vzpomínek na život. Není tady nic podobnýho, hlavně z hlediska toho, co to znamenalo pro naši kariéru i svět metalu. Naše sny staly skutečností. Pamatuju si kluby a stadiony, co kvůli fanouškům skoro spadly. Nečekali jsem to, ale byl to naprostej výbuch!"



Slipknot - Eyeless (Live At Dynamo Open Air 2000) HD STEREO



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení