Robb Flynn z Machine Head posílá fakáče koncertům pro auta

Vydáno: 10.07.2020 09:45 - Dominik Tománek

Pokud si náhodou myslíte, že Machine Head si nynější formu "distančního" vystupování užívají, mýlíte se. V rozhovoru pro Kerrang! totiž Robb na otázku o možném hraní na "bezpečných" koncertech odpověděl: "Fuck no!"
"Nedávno jsem viděl nějakou stupidní drive-in show, kde lidi seděli v autech a troubili, když jsem jim něco líbilo. Byla to asi nejdebilnější věc, co jsem kdy viděl. Jestli to chtěj dělat různý cover kapely, tak je to v pohodě. Ale Machine Head jsou o tom, že třeba 5000 lidi křičí každý slovo, jsou natlačený na sobě, potěj se a dělaj obrovský circle pity - prostě normální uvolnění energie. Jestli jsou teď jedinou možnosti drive-in koncerty, tak radši chvíli počkám," dodal.

Před nedávnem odehrál muzikant akustický set na livestreamu. Ten proběhl na Facebooku a následně se objevil na YouTube. Během vysílání Robb uvítal fanoušky v domácím studiu a následně rozjel dvě a čtvrt hodiny dlouhý akustický set plný známých hitů. Kromě coverů Nirvany, Slipknot, Deftones nebo třeba Pearl Jam zahrál Flynn i songy od Machine Head. V akustické podobě si tak můžete vychutnat pecku "Is There Anybody Out There?" nebo "The Burning Red".

Ostatně zkušenosti s coverama nejsou MM vůbec cizí. Ať už se jedná o předělávku Iron Maiden "Hallowed Be Thy Name" nebo koncert v rámci Live In The K! Pit, kde zazněla Sepultura, Alice In Chains nebo Nirvana.



Robb Flynn Acoustic Happy Hour 6-26-20



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení