VIDEO: Nemachruj. Nesjíždej na skejtu zábradlí. Radši si pusť Neck Deep

Vydáno: 10.07.2020 08:50 - Kamila Ungerová

Vydání čtvrté studiové desky velšských Neck Deep je na spadnutí. Release je naplánován na 24. července a nyní z ní pop-punková pětka servíruje skladbu "Fall".
Zdánlivě nevinný song Neck Deep natočili ve skate parku, kde se - stejně jako na pódiu - pohybují jako ryby ve vodě. Hned zkraje videoklipu nemohli vynechat varování, ve kterém nabádají, aby fanoušci i další skejtoví nadšenci jejich tríčky nenapodobovali. Jak známo, pád na chodník nebo rovnou na hranu schodu zatraceně bolí. Obzvlášť v létě by takové zranění přineslo nemilé komplikace.

Nevyhnutelné moralizování jsme si odbyli, Neck Deep v jejich dobře míněném poselství podpořili, a teď už konečně k nové All Distortions Are Intentional, která vyjde 24. července. Formace Bena Barlowa vsadila na koncepční počin, který namísto zámořských studií vznikal přímo v domovském Spojeném království.

Zda klukům skládání a textování ve stavení, které je nahony vzdálené hollywoodským nablýskaným studiím, prospělo, se dočtete v připravovaném letním čísle Fakkera, které vyjde v pátek 31. července. Prozatím můžeme prozradit, že se příběh All Distortions Are Intentional odehrává v Sonderlandu, což je hudební variace pohádkového Wonderlandu.

Zřejmě se nanejde nikdo, kdo by nezavadil o pohádku o Alence v řiši divů, a tak si ji Ben Barlow vypůjčil a skrze hlavního fiktivního aktéra vypráví o svých nejniternějších prožitcích. Jsou zatraceně bolesitvé a upřímné. A možná i šokující.

Neck Deep svou novou deskou All Distortions Are Intentional strhávájí z pop-punku nálepku, jež hlásá, že tenhle žánr produkuje texty o pozitivních nebo dokonce vyprázděných tématech.


V připravovaném letním Fakkerovi, který vychází 31. července, najdete třístránkový rozhovor s frontmanem Neck Deep Benem Barlowem a recenzi k tomu. Seznam všech dobrý trafik, kde bude výtisk k mání, naleznete zde.

 

Neck Deep - Fall (Official Music Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení