ZLOM: Randy Blythe z Lamb of God nevylučuje koncert v Česku

Vydáno: 06.07.2020 12:50 - Dominik Tománek

Fanoušci měli nedávno na Redditu možnost položit zpěvákovi Lamb of God libovolné otázky. Na řadu přišlo i citlivé téma ohledně možného návratu do Česka.
"V Česku bych si rád znova zahrál - proti Čechům nic nemám, nikdo tam se mnou nezacházel špatně. Myslím, že bychom tam jednou mohli mít koncert, ale muselo by to být v kompletní spolupráci s rodinou mladíka, který zemřel. Chtěl bych pak peníze z koncertu věnovat charitě, kterou by si oni vybrali. Kdybychom tam hráli, tak by to určitě byla velká zpráva pro média a já nechci chlapcově rodině působit další bolest - nic mi neudělali, vlastně mi prokázali obrovskou laskavost. Prožili si toho už dost a my jsme se z respektu k nim do Česka už nevrátili. Doufám, že to čeští fanoušci chápou."


Připomeňme, že v roce 2012 byl frontman Randy Blythe obviněn ze smrti fanouška na pražském koncertě. Soud ho ale později obžaloby zprostil. Blythe přesto strávil víc než měsíc v pankrácké věznici a zážitek ze života za mřížemi reflektoval v písničkách "512" a "Still Echoes" z alba VII: Sturm Und Drang i v knize Dark Days.



Lamb of God - Gears (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení