Parkway Drive si příští rok dají ohnivé repete ve Foru Karlín

Vydáno: 03.07.2020 11:25 - Petr Adámek

Do současné koncertní prázdnoty začínají přicházet dobré zprávy. Jednou z nich je ohlášení koncertu Parkway Drive na 12. dubna příštího roku. Australany podpoří Hatebreed a Crystal Lake a jisté je jedno - zase bude pořádně hodně horko!
Poslední koncertní zastávky byly nezapomenutelné. Předloni na festivalu Aerodrome, vloni ve Foru Karlín i o pár měsíců později na Brutal Assault předvedli vždy bombastickou show plnou pyrotechnických a světelných efektů, rotující bicí i vysokozdvižné plošin a samozřejmě precizní instrumentální i pěvecké výkony.


V listopadu loňského roku skupina ohlásila dokumentární film Viva the Underdogs, který mapuje patnáctiletou cestu Parkway Drive za slávou, od jejích hardcorových počátků až po ovládnutí evropských festivalů v roce 2019, a bez příkras zachycuje vzlety i pády kapely, spory i euforii z dosažených úspěchů. V březnu se dokument, jenž se po celém světě promítal v kinech jen po jednu jedinou noc, dočkal stejnojmenného soundtracku, který přinesl záznam vystoupení Parkway Drive na ikonickém Wacken Open Air v roce 2019 a tři skladby nazpívané frontmanem Parkway Drive Winstonem McCallem v němčině - písně "Würgegriff (Vice Grip)", "DieLeere (The Void)" a "Schattenboxen (Shadow Boxing)".

Vstupenky jsou k zakoupení za 1190 korun exkluzivně v síti Ticketmaster.


O dokumentu se na dvou stranách dočtete ve stále aktuálním, červnovém Fakkerovi. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.


Parkway Drive F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení