Kdo jsou budoucí headlineři největších festivalů?

Vydáno: 01.07.2020 14:00 - Dominik Tománek

Booker Andy Copping v rozhovoru pro Kerrang! mluvil o potenciálních headlinerech festivalu Download. Akci by prý v budoucnu mohli headlinovat Bring Me The Horizon, Ghost, Five Finger Death Punch nebo Parkway Drive.
Tento rok byli v plánu KISS, System Of A Down nebo Iron Maiden. Fanouškům ale koronavirus poslal fakáče a akce se musela zrušit. Následně sice proběhla online verze festivalu, ale to prostě není ono.


Během interview přišla řeč i na kapely, které mají potenciál headlinovat Downloadu v budoucnu: "To je vlastně dost jednoduchý. Bring Me The Horizon, Architects, Parkway Drive, Five Finger Death Punch, Paramore, Fall Out Boy, twenty one pilots... Taky jsme neměli Foo Fighters, Blink-182 nebo Green Day. A z těch nových objevů... Rozhodně Frank Carter! Vidět Franka růst je neuvěřitelný. A bez debat Ghost, kteří určitě jednou budou headlinery," říká Andy.

Organizátor zároveň nezapomněl na možnost, že spousta možných hvězd třeba ještě ani neexistuje. Ty ale následně budou potřebovat podporu: "Není to jen o promotérech, je to o médiích, labelech a nepochybně fanoušcích. Aby to tu furt žilo, tak je potřeba tyhle kapely dostat do povědomí a věnovat se jim. To jsem udělal se Slipknot, Biffy Clyro anebo třeba Avenged Sevenfold. A v příštích letech tady bude spousta dalších kapel, které 'vytáhneme na světlo'," tvrdí Andy.

Kdo je budoucí headliner velkých akcí podle vás?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení