VIDEO: Amaranthe sebevědomě vábí na nové album

Vydáno: 29.06.2020 08:35 - Ondra Weisbauer

Očekávaného alba Manifest se dočkáme 2. října a sami Amaranthe o něm prohlašují, že bude pomyslným krůčkem výše k hudební dokonalosti, kterou může kapela přinést. Zda je to pravda, posuďte sami podle nejnovějšího songu "Viral".
Svoji šestou placku i nový track se členové švédské metalové tlupy nebáli hrdě okomentovat: "Tahle poctivá metalová jízda se nezastaví před ničím! Od začátku, až po poslední vteřiny, je plná těch nejtvrdších riffů a nejneúprosnějších vokálů, co jste od nás kdy zažili. Doufáme, že si novou desku užijete stejně tak, jako jsme si užili my její tvorbu."

"'Viral' je ztělesněním toho, za čím jsme si vždy stáli. Masivní chorály, výrazný rytmus a konstantní vůle posunout náš zvuk kupředu - do budoucnosti. 'Viral' takřka prorocky vznikl ještě před začátkem momentální celosvětové situace, ale když nastala, nešlo jinak, než se s ním silně lyricky ztotožnit a myslíme, že to tak ucítí i ostatní."

Manifest bude obsahovat dvanáct skladeb a čtyři bonusové - z těch jsme měli možnost už slyšet cover skladby "82nd All The Way" (originál od Sabaton) a "Do Or Die", v níž zahostovala Angela Gossow.

Do Česka se Amaranthe podívají ve společnosti symphonic metalových Beyond the Black, kteří před týdnem vydali novou desku Hørizøns. Vystoupí 1. května ve zlínském Masters of Rock Café.



Amaranthe - Viral

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení