VIDEO: Eskimo Callboy nasadili paruky a načínají novou kapitolu bez Sushiho

Vydáno: 22.06.2020 17:10 - Kamila Ungerová

Němečtí disco-coroví Eskimo Callboy letos slaví deset let na scéně. V polovině února udělali radikální řez a rozloučili se s frontmanem Sebastianem Bieslerem alias Sushim.
Zkraje června Eskimo Callboy natočili ve skate parku video, ve kterém léžerně představili nového parťáka současného řvouna Kevina Ratajczaka, někdejšího zpěváka To The Rats And Wolves Nica Sallacha. A nyní přicházejí také se songem "Hypa Hypa", úplně prvním kusem, na němž se Nico podílel.

První dekádu své existence tahle ztřeštěná sebranka otevírala zvířecími kostýmy, ve kterých se na pódiích potila i v horkých letních dnech. Skvělý tah, jímž se fanouškům zaryla hluboko na paměti. Druhou kapelní dekádu Eskimo Callboy zahalují do růžové, vracejí se do svého dětství - přelomu osmdesátek a devadesátek - a nasazují knírky a paruky. Nechme se překvapit, zda s nimi v budoucnu vylezou i stage. Už aby to bylo!

Žánrově zůstávají věrní svému ztřeštěnému disco-coru a pokřikem Hypa Hypa, jež propojují s dost ujetým tanečkem, možná vytvořili svůj nový koncertní hit.  

 

Eskimo Callboy - Hypa Hypa (Official Music Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení