Rage Against The Machine po 26 letech opět dobývají hudební žebříčky

Vydáno: 23.06.2020 08:40 - Dominik Tománek

Situace v USA je momentálně dost vyostřená, a tak se není čemu divit, že RATM opět bodují.
Jejich eponymní debut se v roce 1994 dostal na pětačtyřicáté místo v žebříčku Billboard 200 a teď, o skoro dvě dekády později, se umístil na místě 174. Pravděpodobně za to může legendární song "Killing in the Name", který dost nevybíravým způsobem kritizuje policejní brutalitu a reaguje na protesty z roku 1992, kdy podobně jako dnes následovala vlna nevole potom, co policie nesmyslným způsobem zmlátila Rodneyho Kinga.


Podobně kapela zazářila i na iTunes, kde se minulý týden na místě 35. objevilo album Evil Empire a místo 41. obsadila deska The Battle of Los Angeles.

RATM měli letos v létě zahájit comeback tour a skočit po skoro deseti letech znovu na podia, pak se ale objevil koronavirus a všichni víme, jak to dopadlo. O tom, jak to bude s plánovaným zářijovým koncertem v Praze, se jedná.



Rage Againt the Machine patří titulka červnového čísla. Uvnitř najdete pětistránkový článek a taky palkát kapely. Časák seženete v kamenných prodejnách (najděte si tu nejbližší podle svého PSČ nebo města) anebo přes náš eshop.

Rage Against the Machine F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení