Frontmani Emperor a Trivium dělají na novém blackmetalovém projektu

Vydáno: 19.06.2020 14:35 - Ondra Weisbauer

O společném projektu s frontmanem norských Emperor se zmínil Matt Heafy už někdy v roce 2012. Od té doby ale o jakékoliv spolupráci s Ihsahnem mlčel. Až do teď.
Blackmetalový počin zvaný Mrityu je nyní po letech tajné realizace ve studiu. Sám Ihsahn v instagramovém příspěvku dodal, že s Mattem dosahují velkých pokroků i za působení karantény bez možnosti cestovat. Přesnější informace jako datum vydání zatím nemáme, ale vzhledem k tomu, že na tom pracují lidé takových kvalit, jako jsou velký hudebník Ihsahn a Matt Heafy, myslíme, že úspěch je zaručen už předem. Nestačí než doufat, že brzy přijdou i s nějakou hudební upoutávkou - jsme napnutý jak kšandy!


 
 
 
View this post on Instagram

It’s #mrityumonday????and me and @matthewkheafy have been tracking some killer vocals in @cubase.pro through #vstconnectpro by @steinbergmedia! The current situation prevents us from traveling, but with this technology it is almost like we’re in the same studio???? Matt is absolutely killing it and we’re making great progress every session!! #mrityu #newmusic

A post shared by Ihsahnofficial (@ihsahnofficial) on Jun 15, 2020 at 7:43am PDT




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení