Co dělal James Hetfield během karantény? Vyráběl stoly!

Vydáno: 13.06.2020 13:15 - Dominik Tománek

"Vezmeme si hoblík, pilku, budem si hrát ještě chvílku," i to si možná zpíval James Hetfield z Metalliky, když v karanténě vyráběl ze dřeva stoly. Ty poté věnoval na charitu.
Hetfieldova garáž v Coloradu se na nějaký čas proměnila v truhlářskou dílnu. Frontman Metalliky totiž na chvíli vyměnil milovanou kytaru a milovaná auta za dřevo, z kterého vyrobil dvojici nočních stolků. Ty následně věnoval nadaci, kterou založila samotná kapela, All Within My Hands.

Vy teď máte možnost Jamesovy výrobky vyhrát. Za každých deset dolarů, které nadaci věnujete, dostanete jeden "vstup". Poté máte možnost vyhrát podepsané stolečky a certifikát autentičnosti. Výtěžek pomůže programu Mettalica Scholar, který pomáhá v oblasti vzdělávání.


 
 
 
View this post on Instagram

During shelter in place, @metallica's own James Hetfield has used some of his time at home to hone a new creative outlet. He has designed and built a set of handmade end tables, with all the welding and woodwork happening in his own garage. We are raffling them off, and one lucky winner will receive the set, signed and personalized by James! Every $10 donation = 1 entry, and all proceeds benefit #AWMH and our work supporting the welding programs funded by the #MetallicaScholars initiative. Contest ends Tuesday, June 30th. Visit talli.ca/jh-tables to enter. Link in bio. #MetallicaGivesBack

A post shared by All Within My Hands Foundation (@allwithinmyhandsfoundation) on Jun 4, 2020 at 1:17pm PDT





Zpěvákova láska ke stolům má dlouho historii. V roce 2011 totiž vznikl prazvláštní klip "I AM THE TABLE" a James se tak okamžitě stal internetovým memem. No podívejte se sami!

Přispět můžete zde.



I AM THE TABLE



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení