Abbath: „Reunion Immortal? No jasně!“

Vydáno: 09.06.2020 19:25 - Petr Adámek

Děj jedné z nejdéle vysílaných telenovel na norské scéně se možná dočká dalšího zvratu. Abbath, ex-frontman blackmetalových pand Immortal, se totiž v čerstvém rozhovoru rozpovídal na téma možného reunionu se svými starými kumpány Demonazem & Horghem, s nimiž se ve zlém rozešel v roce 2014.
Od té doby sice sám stihl vydat dvě velmi slušné desky (Immortal jednu), ovšem jinak to s ním šlo od desíti k pěti, za což mohou především jeho dlouhodobé problémy s pitím alkoholu, které stály už za jeho vyhazovem z Immortal. Nejnověji se Abbatova sbírka ožraleckých estrád bohatě rozrostla během loňské jiho-americké tour, která vyvrcholila tragikomickým pádem z pódia v Buenos Aires. Zbytek kapely frustrovaný, fanoušci naštvaní, koncert a turné předčasně ukončeno - prostě krása! Alespoň, že se Abbath následně konečně chytil za nos a své problémy začal řešit v léčebně...


Svůj život by si ovšem mohl v brzké době dát do kupy i po dalších stránkách. S Demonazem ho totiž pojí nejen společná minulost v Immortal, ale rovněž rodinná pouta: Demonazova sestra je totiž matkou jeho syna. A protože Abbath s Demonazem už roky nemluví, trpí tím všechny strany. Nově se ovšem - snad skutečně abstinující - Abbath vyjádřil v tom smyslu, že komunikuje alespoň s Horghem, a že sám už žádnou zlou krev necítí a případnému znovushledání pod logem Immortal by se nebránil.

Tak uvidíme, možná se skutečně nakonec dočkáme toho, že stará panda přestane chlastat a mrazivým Blashyrkhem znovu zahřmí její typický skřehot.




IMMORTAL (Official) - "ALL SHALL FALL" music video HD



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení