VIDEO: Poppy oživuje megagit ruského dívčího dua t.A.T.u

Vydáno: 06.06.2020 12:50 - Petr Adámek

Výstřední americká umělkyně Poppy oblékla do čerstvého kabátku osmnáct let starý hit "All The Things She Said". Původně chtěla coverem podpořit komunitu sexuálních menšin, konkrétně tzv. LGBT Pride Month.
"Píseň jsem poslala labelu s cílem, že vyjde v době Pride Month. Bohužel věci nabraly rychlý spád a teď čelíme jiné tragédii, která vyžaduje naši pozornost. I když stále bojujeme za rovnost v komunitě LGBTQ+, pořád máme před sebou dlouhou cestu. V Americe stále neexistuje spravedlnost pro menšiny. Nedokážu dostatečně vyjádřit svou nespokojenost s tím, jak naše vláda a především náš prezident reaguje na to, co se v Americe právě děje. Vyzývám vás, abyste se vzdělávali, chodili ven a protestovali, přispívali na správné věci a bránili se nespravedlnosti," vyjádřila se umělkyně.



Originál skladby "All The Things She Said" má na svědomí ruské duo Lena Katina a Yulia Volkova alias t.A.T.u. a v originále posbírala na Youtube téměř čtvrt miliardy views. Poppy tuto píseň nevybrala náhodou - její text se točí kolem vztahu dívky k dívce, přičemž t.A.T.u. byly během své aktivní kariéry managementem účelově prezentovány jako lesby.



All The Things She Said - Poppy


t.A.T.u. - All The Things She Said



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení