VIDEO: Eminem si to se Slipknot dává jako pán

Vydáno: 27.05.2020 12:40 - Petr Adámek

Co kdyby Slipknot vyhodili Coreyho Taylora a přibrali k mikrofonu Eminema? Pak by to vypadalo asi tak jako v jednom kruťáckým mash-upu, který se objevil na Youtube.
Původní video bylo pořízeno loni v červnu na britském festivalu Download, kde Slipknot zabouřili v rámci evropského turné se sedmnácti skladbami. Jedinou ochutnávkou z nového alba We Are Not Your Kind, které vyšlo o dva měsíce později, tehdy byla singlová "Unsainted".


A protože originální verzi už všichni dobře známe, proč ji trochu nepotunit? Třeba Eminemovým trackem "Soldier" z téměř dvacet let starého alba The Eminem Show. Jo, takhle to zní ještě líp a je nad Slunce jasný, že Slipknot a Eminem by si rozhodně měli střihnout nějakou spolupráci. Nu-metal jak za starejch časů! Není to poprvé, co se cesty Slipknot a Eminema v digitální podobě skřížily. Mrkněte na obě videa na konci článku. Co vy na to?


O všem důležitém kolem posledního alba Slipknot jsme psali na čtyřech stránkách v zářijovém Fakkerovi. Seženete ho v našem eshopu.

Slipknot F!


Slipknot - Unsainted (feat. Eminem)



Slipknot - Birth of the Cruel But It's White America by Eminem


pjk

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení