Marilyn Manson připravuje fotoknihu, nahlédneme do dvou dekád jeho života

Vydáno: 25.05.2020 16:30 - Dominik Tománek

9. června se na trhu objeví nová fotokniha Marilyna Mansona. Jeden z jeho dvorních fotografů Perou v ní mapuje více než dvacet let zpěvákovy kariéry.
Kniha nese příznačný název "21 Years In Hell" a zachycuje Mansona během tour, promo focení nebo jen tak při poflakování doma. Můžeme se těšit na více než 350 fotek, z nichž některé nebyly nikdy publikovány.


Pohled na své dílo poskytl i samotný fotograf: "Je to kolekce útržků, které nemají žádný určitý řád. Jsou vlastně zmatené stejně jako já, když jsem byl ve společnosti Marilyna Mansona."

Britský Perou je jedním z mála fotografů, kterým zpěvák věří. V knize by se tak měly objevit i momenty, které u kontroverzního Mansona moc neznáme. Jejich silné pouto ostatně popsal i sám zpěvák: "Pamatuju si naše první setkání, měl jsi tehdy víc prstenů než já. Vypadal jsi a vlastně furt vypadáš jako z toho filmu Romper Stomper: bomber, vysoký kanady a britskej přízvuk, kterýmu se nedalo rozumět. Začal jsem se v tvojí přítomnosti automaticky cítit pohodlně, a to je ta nejdůležitější část."

Těšíme se! Publikaci si můžete objednat tady.


Velký pětistránkový článek s nahlédnutím do Mansonovy zvrácené a prohnilé duše najdete ve Fakkerovi 10/2017. A plakát k tomu. Číslo si můžete pořídit jednoduše přes náš eshop.


Marilyn Manson F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení