VIDEO: Nahlédněte do sbírky aut James Hetfielda

Vydáno: 17.05.2020 15:20 - Dominik Tománek

Letos v únoru začala výstava aut frontmana Metalliky Jamese Hetfielda. V novém mini-dokumentu se dozvíme, kdy jeho posedlost začala a nahlédneme do jeho velké sbírky.
Video slouží jako teaser k výstavě Reclaimed Rust. "Reclaimed Rust pro mě znamená, že vezmeš starou kytaru, která leží v koutě a čeká, než ji někdo vezme a znovu do ní vdechne život. A to je přesně to, co miluji a udělal jsem to s autama. Začalo to pár odstavenými kousky v Kansasu. Řekl jsem si, že v sobě určitě mají příběh, tak proč je nepřivést k životu."


Zpěvák je známý tím, že je obrovský nadšenec do aut. Svoji sbírku vnímá jako určitou formu projevu, všechny auta si totiž staví od nuly podle svých návrhů. Možná i díky tomu má jeho kolekce obrovskou cenu. Kromě výstavy napsal Hetfield o svých autech i knihu.

Svůj čas v karanténě očividně netráví jen u motorových miláčků, ale i hudbou. Bubeník Lars Ulrich totiž nedávno naznačil, že bychom se mohli dočkat nového materiálu: "Bude nějaká karanténová deska Metalliky? To nemůžu říct, protože nevíme, jak bude karanténa dlouhá. Ale když vy, já a zbytek světa bude další půl roku sedět doma, tak si myslím, že je dost velká šance."
 

METALLICA'S JAMES HETFIELD'S | CAR COLLECTION



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení