VIDEO: Grey Daze pokračují v oživování Chestera Benningtona

Vydáno: 21.05.2020 12:45 - Petr Adámek

První kapela Chestera Benningtona Grey Daze vydala čtvrtý singl z chystané desky. Song nese název "Soul Song", video má na svědomí Chesterův syn Jaime.
Bennington opustil Grey Daze v roce 1998, ale před několika lety se se svými bývalými kumpány dal znovu dohromady. Společně byli v procesu oživování starých nahrávek, ale uprostřed práce přišla nešťastná zpráva o Chesterově sebevraždě.

Kapela ale své snažení nevzdala. "S požehnáním rodiny Benningtonových jsme vytáhli staré nahrávky a vydáme dlouho zaprášené album. Uslyšíte nejen původní Chesterův hlas, ale také hlas jeho syna Jaimeho, který je mu hodným konkurentem," prohlásili už dříve Grey Daze.

Právě Jaime má na svědomí videoklip k aktuálnímu songu. "Tohle video pojednává o mém duchovním spojení s druhou stranou a o mých zkušenostech s nepolapitelnou a někdy i nepochopitelnou přítomností mého otce po jeho smrti," vyjádřil se Jaime.

Kapela už dříve odhalila přepracované songy s Chesterovým hlasem "What's In The Eye", "Sickness" a Sometimes'. Kompletní album Amends vyjde 26. června.


O všem podstatném kolem Grey Daze jsme psali v březnovém Fakkerovi. Jestli vám číslo chybí, můžete si ho objednat přes náš eshop.


Grey Daze F!




Grey Daze - Soul Song

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení