Metallica a Nickelback prý znějí úplně stejně

Vydáno: 09.05.2020 10:20 - Ondra Weisbauer

Zpěvák All That Remains Phil Labonte se během nedávného rozhovoru pro Breaking The Ice Podcast rozhodl porovnat dvě na první pohled rozdílné kapely - Metallicu a Nickelback. Výsledek? Prý hrají naprosto totožně.
Alba Load a ReLoad z dílny amerických thrashových legend by klidně mohla být součástí diskografie Nickelback. To je aspoň názor Phila Labonteho. Co ho k tomu vede? "Musím vám říct něco, co jste si dosud ani neuvědomili. Nickelback hrají naprosto totožně, jako hrála Metalllica v letech 1996/97 na deskách Load a ReLoad. Stačí se zaposlouchat a každý song z těch alb je vhodný pro Nickelback a stejně tak každá skladba Nickelback by sedla skvěle na tyhle desky. James Hetfield může klidně zpívat v Nickelback a nepoznali byste rozdíl. Ale pozor! To není kritika!

Opravdu jsem se nad tím pořádně zamýšlel a ty nahrávky jsou si zvukově až zázračně podobné. Tóny, způsob hraní na bicí i celková kvalita zvuku a produkce. A všechny písně jsou fenomenální. Takže si nemyslete, že nadávám na jedno nebo druhé. Jen porovnávám a mezi skladbami obou kapel existuje tolik podobností, až je to fascinující. Kdyby Nickelback zkusili vymyslet něco jako 'Fuel', lidi by byli nadšení. To říkám a plně tomu věřím."

No... Co myslíte vy?



Breaking The Ice with Josh Dolan: Phil Labonte, Mike Hsu and Isaiah


Metallica - Fuel

Nickelback - This Means War

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení